Eliisa-teatteri

Eliisa-teatteri on ammattilaistasoisesti johdettu harrastajateatteri, jonka toiminta on vakiintunutta.

 

MISSIO - Eliisa esittää muistoja menneestä

Tuotamme uusia, menneestä maailmasta kertovia näytelmiä ja "sanoin ja sävelin"-esityksiä sekä klassisia näytelmiä aidontuntuisessa ympäristössä.

 

VISIO - kulttuuria kaikille

Pyrimme varmistamaan, että mahdollisimman monet voisivat osallistua taiteen ja kulttuurin kokemiseen, ja viemme esityksiä myös palvelutaloihin, vanhainkoteihin ja vastaaviin paikkoihin. 

 

ARVOT - elämyksiä, yhteisöllisyyttä 

Tuotamme katsojillemme mieleenpainuvia elämyksiä, jotka vievät heidät hetkeksi menneeseen maailmaan. Tuotannoissamme keskeisiä asioita ovat työn laatu, historian elävä ja aidontuntuinen esittäminen, miljöö ja sen arvon nostaminen teatterin toiminnan avulla sekä yhteisöllisyyden kokeminen. Tuemme teatteriharrastajia mahdollistamalla työskentelyn ammattiohjauksessa. 

 

HISTORIA

Teatteri perustettiin 15.11.2010. Teatterin aiemmat produktiot löytyvät arkistosta.

 

VASTUUHENKILÖT

Teatterin toimintaa johtaa Teatteriyhdistys Eliisa ry:n hallitus ja teatterin päivittäisestä toiminnasta vastaa Merja Kurkinen teatterinjohtajana.

 

Teatterinjohtaja Merja Kurkinen

THM

 

 

Markkinointijohtaja Tea Lehmuskoski

HTM 

 

 

 

Hallituksen puheenjohtaja Jari Kurkinen

MBA, tutkija, tietokirjailija

 

 

 

Muut toimijat

Eliisa-teatterin esityksiä on toteuttamassa suuri joukko alan harrastajia ja tarvittaessa muutama ammattilainen. Ammattilaisia käytetään ensisijaisesti näytelmien ja esitysten ohjaustöissä sekä pukuompelussa.